Top
Regels

Huisreglement

Goede afspraken, goede vrienden

Graag delen we onze huisregels met jou, zodat we elkaar begrijpen en misverstanden kunnen voorkomen.

Wanneer je een afspraak boekt bij Rituelle, dan verklaar je jezelf akkoord met de bepalingen van ons huisreglement, zoals beschreven verder op deze pagina.


We maken je vooraf ook graag attent op ons privacy beleid.  Je vindt onze privacy verklaring op deze pagina (lees hier).


m

1. Discretie

Zowel bij gelaatsbehandelingen als bij lichaamsmassages, ligt de nadruk op een zen ervaring. Kom tot rust en wees jezelf.

Bij ons komt je “als mens”. Je kan rekenen op onze totale discretie, zowel wat jouw lichaam betreft als wat er eventueel op jouw hart zou liggen.

2. Bewaking

Voor jouw en onze veiligheid zijn er camera’s geplaatst aan de voor- en achterzijde van het gebouw evenals in de centrale ruimtes. Er staan vanzelfsprekend geen camera’s in de behandelcabines en de sanitaire ruimtes.

Alle beelden worden 6 maanden bijgehouden op een beveiligde externe server. De beelden worden enkel gebruikt in geval van inbraak, diefstal of ongepast gedrag. Jouw privacy wordt volledig gerespecteerd.

3. Laattijdig aankomen

We vragen je om steeds 5 minuten op voorhand te komen, zodat we de behandeling percies op het voorziene uur kunnen aanvatten.

Wanneer je laattijdig aankomt, al dan niet met telefonische verwittiging, behouden we het recht de behandeling in te korten tot de resterende tijd. Je begrijpt dat klanten die na jou staan geboekt, niet de dupe mogen worden van jouw vertraging.

Bovendien geeft deze inkorting van de behandeling geen recht op een prijsvermindering.

4. Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren is mogelijk tot 24 uren voordien. Annuleren kan enkel per telefoon op het nummer 013 – 29.88.10. Afspraken kunnen niet worden geannuleerd per e-mail, sms of online.

In uitzonderlijke gevallen kan het iedereen overkomen onverwachts verhinderd te zijn, de dag van de afspraak zelf. Daar hebben we begrip voor. In geval dit echter frequent zou gebeuren, behouden wij het recht om andere klanten voorrang te geven (dubbele boeking) bij jouw volgende afspraak.

5. Niet komen opdagen

Iedere afspraak die je boekt bij Rituelle wordt bevestigd via email. Zit jouw email adres niet in onze databank, dan noteren we de afspraak op een afsprakenkaartje.

Je eerstvolgende afspraak staat tevens afgedrukt onderaan uw vorige kasticket.

Je ontvangt tevens een herinnering per sms 24 uur vooraf. Jouw afspraak bij Rituelle vergeten, is dus haast onmogelijk…

Komt je alsnog niet opdagen, zonder telefonische verwittiging, dan behouden wij het recht hiervoor een forfait van 30 euro aan te rekenen.

6. Heren

Heren kunnen terecht voor Skin Care en Specials (kanker) behandelingen.

Heren kunnen niet terecht voor Wellness behandelingen of massages.

7. Ongepast gedrag

Voor iedere vorm van ongepast of ongewenst gedrag, zowel verbaal als fysisch, en ongeacht aard of omvang, leggen wij onmiddellijk klacht neer bij de politie (net om de hoek) en zullen wij gerechtelijke vervolging instellen.

8. GSM

Om de rust en kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, vragen we om het geluid van jouw gsm uit te schakelen van zodra je toekomt.  Een behandeling bij Rituelle is jouw moment om even te ontspannen, dus zet die berichten en emails maar even uit!

9. Aansprakelijkheid

Iedere gelaat- en lichaamsbehandeling start met een intake gesprek. Het is erg belangrijk dat je ons informeert over gezondheidsproblemen, allergieën, zwangerschap, gebruik van medicijnen, implantaten of metalen beugels, etc.

Rituelle kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele lichamelijke reactie of pijn die optreedt tijdens of na een behandeling, indien je ons vooraf onvoldoende hebt geïnformeerd.

10 hours ago

Rituelle
013 29 88 10📞 www.rituelle.be ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 day ago

Rituelle
Clephar elasto lift! Een uitzonderlijke crème die hydrateert en de huid gaat liften. De elasticiteit van de huid neemt toe door het actieve glycolift en zea mays kiemcelextract. Voluform peptide doet lijntjes vervagen en de gelaatscontouren liften. Door snel en diep door te dringen in de huid hebben deze actieva een sterk regenererende werking. De huid wordt gladder, veerkrachtiger en vitaler.Voor elk huidtype! #clephar#elastolift#verzorgjezelf#rituelle#skincare#verzachtendewerking#liftendewerking#schoonheidspecialiste ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 days ago

Rituelle
Wat doet zo een kuur? Elke oxypod heeft een andere specifieke werking. Alle gaan ze wel de huid gladder maken en verjongen! Het gaat de rimpels en lijntjes verminderen en de aanmaak van collageen stimuleren! Boek nu kuur en krijg 10% korting! Actie geldig tot en met 31/12! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 days ago

Rituelle
Boek snel online of telefonisch www.rituelle.be of 013 29 88 10Dit zijn de laatste plekjes vrij!! #schoonheidsspecialiste#rituelle#skincare#verzorgjezelf#clephar#gelish#pedicure#janzen#janeiredale ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Rituelle
Swipe voor de uitleg😉➡️ #huidverbetering#huidverjonging#verzogjezelf#rituelle#oxygeneo#tripollar#ultrasoon#naturalglow#glowingskin#skincare ... See MoreSee Less
View on Facebook
You don't have permission to register

Reset Password