Top
Groot Nieuws !

Vanaf mei 2020 komt RITUELLE letterlijk in handen van Sara Di Franco.  Na 10 jaar actief in de sector, was het voor Ornella Iaccino tijd om de fakkel door te geven.

“Ik heb honderden klanten mogen verwelkomen sinds de opstart in 2012. Ik heb jong volwassenen zien opgroeien, ik deed hun bruidsmake-up en zag hen mama worden…”, vertelt Ornella.  “Ik kijk met een warm hart terug op de vele verhalen en fijne momenten die ik met jullie mocht delen.”

Met Sara Di Franco blijft RITUELLE in Italiaanse handen. Je mag dus diezelfde flair verwachten, waarvoor RITUELLE gekend staat.  Sara volgde haar opleiding in Genk en kent de knepen van het vak.

“Sara is niet alleen erg professioneel begaan met haar vak, ze is vooral ook een heel warm en integer persoon.”, aldus Ornella, “Ik vertrouw er 200% op dat RITUELLE in goed handen is, en dat jullie haar meteen zullen omarmen.”

Een antwoord op al je vragen:

Gaat mijn afspraak door ?

Ja, alle geboekte afspraken blijven behouden en worden door Sara behartigd.  Ornella blijft tevens aanwezig tijdens de overgangsperiode tot 17 juli 2020.


Blijft mijn cadeaubon geldig?

Ja, alle cadeaubonnen uitgegeven door Rituelle blijven geldig.


Wat gebeurt er met mijn spaarpunten ?

Alle punten die je hebt gekregen bij aankoop van producten bij Rituelle, blijven geldig.


Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens ?

Je persoonsgegevens en historiek worden overgedragen aan Sara Di Franco.  Zo kan Sara jou de beste verzorging en service bieden.  We respecteren jouw privacy.  Volgens de GDPR wetgeving, heb je het recht om deze gegevens te laten aanpassen of te laten verwijderen.  Lees meer daarover in ons Privacy Beleid.


Blijft Rituelle verderwerken met dezelfde producten ?

Ja, Sara werkt verder met de vertrouwde producten van CLEPHAR, Jane Iredale en Janzen.


Worden de openingsuren aangepast ?

Ja, Rituelle breidt haar openingsuren verder uit.  Je vindt de nieuwe openingsuren op de Contact pagina.


You don't have permission to register

Reset Password